weird OS bugs

If you say Tech Support really fast and replace the first T with an S it's like Sex Support lolololol.

weird OS bugs

Postby TheRaven7 » Tue Apr 20, 2010 10:27 am

So suddenly after a reboot, AV stops working, almost all uninstall data is gone, and system restore doesn't work. Malware scans didn't find anything. Is this some sort of bug?
User avatar
TheRaven7
 
Posts: 226
Joined: Mon Jul 24, 2006 6:49 am
Location: welcome to inanity

Re: weird OS bugs

Postby Ensabahnur » Tue Apr 20, 2010 8:22 pm

Antiviruses are junk they do more harm than good and are practically viruses themselves.

In order for us to help you be more specific...

What OS, AV?
What happens when you try to use system restore, what error?
Do you recognize all the programs located in:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\Run

And FFS stop downloading porn.
User avatar
Ensabahnur
 
Posts: 514
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:58 am

Re: weird OS bugs

Postby TheRaven7 » Tue Apr 20, 2010 10:14 pm

I highly doubt the AVI files off the private tracker I haven't used in a week is the culprit...

OS: 7
AV: MSE

Error: System Restore failed because you left your AV on.
Problem: That's impossible, AV crashes and isn't running

I also found a missing XML file.

I'll check the registry manually...
User avatar
TheRaven7
 
Posts: 226
Joined: Mon Jul 24, 2006 6:49 am
Location: welcome to inanity


Return to Tech Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron